🌟
VIETÄ
UUSIVUOSI
SAARISTOSSA
Rauhallinen uusivuosi Seilin saarella
❄🌟❄ ❄🌟❄ ❄🌟❄
Yksin, kaksin tai seurueessa. Tervetuloa ottamaan uusivuosi vastaan ja nautimaan luonnosta ja saariston rauhasta.
Kaipasit uudeltavuodeltasi yhteisöllisyyttä tai omaa rauhaa, merellinen Seili tarjoaa molempia. Missä myös karvaiset tassukaverit ovat tervetulleet viettämään rauhallista ja mukavaa uutta vuotta, ilman pauketta.
Vietä saaressa mukavan viikonlopun ja ota uusivuosi vastaan, joko perjantaista lauantaille tai koko viikonlopun perjantaista sunnuntaille täysihoidolla.
Seiliin pääsee yhteysaluksella Nauvosta.
Luvassa on herkullista saaristo-inspiroitua ruokaa Ossi Palonevan toimesta. Uuden vuoden illalliseksi on tarjoilla saaristolais blini noutopöytä ja lauantaille raikas brunssi-aamiainen. Tämän lisäksi pääsee nautimaan hijaisesta luonnosta ja saunomaan.


Hinta:
Majoitus 2hh täysihoidolla
Pe – La: 126 €/hlö
Pe – Su: 255 €/hlö
Majoitus 1hh täysihoidolla
Pe – La: 141 €/hlö
Pe – Su: 280 €/hlö
Hintaan kuuluu majoitus joko kahden- tai yhdenhengenhuoneessa, ruokaillut, saunominen sekä viikonlopun ohjelmat. Meillä on myös huoneita 3 sekä 4 hengelle.
Lapset alle 15 v – 50 %, alle 3 v 0 €.
Tarkistamme ravintolassa korona-passit.
Kyselyt ja varaukset: sales@visitseili.fi
Ohjelma: |
|
31.12. Uudenvuodenaatto | |
Lähtö Nauvosta | 12:20 |
Saapuminen Seiliin | 12:50 |
Check-In | |
Lounas | 13:30 – 14:30 |
Perhesaunavuorot | 14:00 – 24:00 |
Uudenvodenaatto illallinen | 16:00 – 20:00 |
Ravintola sulkee | 20:00 |
1.1. Lauantai | |
Saaristoaamiainen | 08:00 – 09:30 |
(niille jotka lähtee aamulautalla Nauvoon klo 10) | |
Brunssi-aamiainen | 10:00 – 12:00 |
Opastus | 12:30 – 14:00 |
Perhesaunavuorot | 14:00 – 24:00 |
Illallinen | 16:00 – 20:00 |
Ravintola sulkee | 20:00 |
2.1. Sunnuntai | |
Aamiainen | 08:30 – 10:00 |
Lounas | 13:00 – 15:00 |
Lähtö Seilistä | n. 18:15 |
Saapuminen Nauvoon | 18:45 |
❄🌟❄ ❄🌟❄ ❄🌟❄

Perinteisesti saaritontut asustavat Seilissä talvella ja tänä talvena tonttuina ovat helsinkiläispariskunta Ossi Paloneva ja Pia-Marie Lahti.
VILLD -konseptistaan tunnettu huippukokki Ossi Paloneva on mm. kokannut edustustilaisuuksia Visit Finlandille ja ollut mukana perustamassa Suomen ensimmäistä hävikkiruokaravintolaa, sekä erilaisina VILLD pop up -projekteina, nettisarjana ja Suomen ensimmäisenä täysin vegaanisena fine dining -tasoisena ravintolana.
VILLD keskittyy puhtaisiin makuihin, perinteisiin kokkausmetodeihin, luontoon sekä sen tarjoamien villiraaka-aineiden käyttöön.